Д-р Матю Ноулс е роден в Алабама, завършва икономика и бизнес

...
Д-р Матю Ноулс е роден в Алабама, завършва икономика и бизнес
Коментари Харесай

Д-р Матю Ноулс, бащата на Бионсе: Двете със Соланж не са конкурентки

Д-р Матю Ноулс е роден в Алабама, приключва стопанска система и бизнес администрация в Тенеси. Започва пътя си в бизнеса като продавач на здравно и офис съоръжение. През 1992 година напуща работата си и основава музикална компания. Именно под нейната шапка се ражда " Destiny`s Child ", чийто огромен скок през 1997 година е контракт с " Колумбия рекордс ". В най-популярната женски R&B група за всички времена пее дъщерята на доктор Ноулс - Бионсе. Кели и Мишел са другата част от триото. По-късно й сестрата на Бионсе - Соланж също има своите триумфи на сцената. Основен мотор и за двете е татко им - Матю Ноулс. Той е измежду най-уважаваните музикални продуценти. Преподава своя опит в Университета в Тексас и Лондонския лицей по изобретателни медии. Ноулс бе специфичен посетител на конференцията " SoAlive ", която бе през уикенда у нас.

- Г-н Ноулс, вие сте един от най-хубавите мениджъри в света. Вярвате ли, че това е предопределено за вас или триумфът за вас е резултат от доста, доста работа?

- За да бъдеш ефикасен управител, са нужни големи знания. За благополучие имах опцията да работя 20 години в региона на продажбите и маркетинга в корпоративна Америка и да бъда номер 1 търговски представител в света. Това ми разреши да натрупам голям опит в продажбите и маркетинга. Но когато взех решение да стана управител, се върнах в учебно заведение и взех курсовете, които смятах, че ще ми оказват помощ за тази работа. Например, взех курс по мениджмънт на актьори, участвах и в курсове по продуциране. Но основният опит, който получих, е практическият. Това ми разреши да работя с актьори от международна големина, отдадени, буйни и доста работещи. Направих избор в никакъв случай да не спирам да изучавам.

- Присъствието ви на SoAlive Music Conference 2023 е повода да посетите България за първи път. Какви са усещанията ви от музикалната промишленост на Балканите и в каква посока районът може да разкрие своя капацитет?
- Първо, за мен е чест, че бях част от този фестивал. Основите на музиката са едни и същи в целия свят и от време на време забравяме това. Със сигурност виждам, че фундаментите се употребяват от Балканите и растежът е в вярната посока.
- Какви бяха фантазиите ви като дете и сбъднаха ли се, господин Ноулс?

- За благополучие, аз съм бизнесмен от потомство, което постоянно е мечтало да е тъкмо това, още от дете. Мога да кажа, че реализирах фантазията си, постоянно съм се старал да бъда добър мотиватор, с доста пристрастеност, както и добър оратор.
- Безплатен обяд няма, споделят американците. Каква беше цената, която платихте, с цел да сте толкоз сполучлив?
- Бях подготвен да работя неуморно, да последвам своята пристрастеност в музикалната промишленост. И през днешния ден, мога да кажа, че съм горделив с дъщерите си - Бийонсе и Соланж. Те трансформираха пейзажа в тази промишленост. Много съм признателен за всичко, което ни се случва.
- Ако срещнете вашето 20-годишно " Аз ", какво бихте му споделили?
- Оооо, приготви се за това, което ти следва! Действай!
- Как бихте рекламирали двете си дъщери с три думи?
- И Бийонсе, и Соланж са буйни, надарени и любящи дами.
- Има ли конкуренция сред тях, по какъв начин се справихте с нея, до момента в който те растяха?
- Не е имало конкуренция сред тях в никакъв случай. Може би с децата на тяхната възраст, да. Но те постоянно са били най-хубавите си приятелки. Продължават да се предизвикват взаимно и аз съм доста горделив от триумфите им.
- А като продуцент, кое е най-трудното решение, което сте взимали?
- Като управител и музикален шеф постоянно е мъчно да се приключи връзка с даден реализатор.
- Ако можехте да започнете живота си изначало, какво бихте създали по друг метод?
- Абсолютно нищо. Не виждам в огледалото за назад виждане, концентрирам се единствено върху през днешния ден и бъдещето.
- Какви уроци могат да научат хората от живота ви?
- Определено съм имал своя дял от триумфи и неуспехи. Вярвам, че неуспехите ми постоянно са били опция за напредък, да не се отказваш. Това е, признателен съм на ориста. Иска ми се да съм здрав и да връщам на човечеството всичко, което съм получил.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР